Undervisning

Uppdaterat 2016-11-27.

Jag undervisar ryttare som är intresserade av akademisk ridkonst. Undervisningen kan ske i enskilda lektioner, eller kursform.

Som instruktör är jag noggrann med både helheten och detaljer för att få helheten att fungera. Jag tycker att träningen ska vara kvalitativ framför kvantitativ, det tjänar inget till att stressa fram och inte vara noggrann med grunderna i ridningen. Alla övningar ska ha till syfte att stärka hästen, och jag vill få hästen att utvecklas, bli starkare och behålla sin stolthet och bevara sin energi och framåtanda.

Lektioner

undervisning_FridaPrivatlektion á 30 minuter hemma hos mig: 300 kr inklusive moms.

Du som är helt ny på detta med akademisk ridkonst, eller vill ha en längre introduktionslektion kommer också att kunna ta det hemma hos mig. Du kommer då hem till mig utan häst, så har jag både teoretisk och praktiskt förevisning med någon av mina hästar. Vi håller då på ca 1-1,5 timme och för detta betalar du 600 kr. Det blir en interaktiv lektion där du i princip får en privat föreläsning/förevisning av mig och även möjlighet att ställa frågor och diskutera med mig.

 

Kurs

* Halvdagskurs 9.00-12.30 innehåller 6 lektioner á 30 minuter.

* Heldagskurs 9.00-16.30 innehåller 12 lektioner á 30 minuter och en timmes teori.

Ni delar ni upp lektionerna så som det passar er. Kanske är ni tre personer som vill ha två lektioner var vid en halvdagskurs? Ni bestämmer själva hur många ni vill vara och hur många lektioner ni vill ta var.

 

Intensiv utbildning hemma hos mig

Vill du själv utvecklas intensivt under en period med din häst? Jag har under vissa perioder möjlighet att ta emot dig hemma på vår gård. Du kan ha din häst i hage här och ta flera lektioner under en och samma dag, eller vid ett samlat tillfälle.
bakgrund_2