Att fota hästar

Är det något som jag saknar till vardags så är det någon som kan fota hästarna och mig., framför allt skulle det vara roligt att ha fina kort på hästarna. Lite varstans på internet ser jag folk som verkligen har så vackra kort på hästarna, men när Erik och jag tar kort blir det inte fullt lika proffsiga bilder. 😉 Det skulle vara trevligt med bilder i bra ljus på hästarna i hagen, helst när de rör på sig lite och “showar loss”.

Christofer och Rebecca har en kompis som heter Zandra Ahl Olausson och hon tar jättefina kort! 🙂 Tyvärr bor hon långt bort så att anlita henne för våra hobbyhästar blir nog lite dyrt, men det skulle vara roligt att se vad en mer erfaren djurfotograf kunde göra. 🙂

Erik och jag har förvisso en hyfsad kamera som vi köpte för en tid sedan, men jag gissar på att vårt objektiv inte är det bästa, och säkert skulle vi behöva lära oss kamerans funktioner mycket bättre så vi kunde utnyttja dem. Skärpedjup är väl en sak som man skulle kunna lära sig mer om så att man får rätt del av fotot i fokus, det gör ganska mycket har jag sett.

Tills vidare får vi väl nöja oss med våra egna fototekniska kunskaper och bilderna blir därefter. Någon gång kanske man stöter på någon som har lite mer kunskaper än oss i fotografering och vi får väl se om det kan bli något av det då. 🙂

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.