Snart dags att åka till Hällekis igen

Tiden går ganska fort ändå, det var inte länge sedan det var Bent-kurs på Johannesberg utanför Stockholm och snart är det dags för mig att åka till Hällekis med en häst. Denna gång blir det Distinguido som får följa med, det är bra för honom att få lite träning i att vara borta hemifrån och jag känner att det är honom jag behöver med hjälp med. Titan känner jag ganska väl vid det här laget och jag tycker han lyssnar fint på mina hjälper. Distinguido är så klart mer fladdrig eftersom han är ovan vid att bli tränad.

Om det är fint väder när vi är där, hoppas jag också på att vi kan ta lite promenader, naturen är väldigt vacker kring Kinnekulle! 🙂

2014-09-17 11.15.44_2

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.