Suttit på Distinguido och Erik fick rida lektion på Titan

För ett par dagar sedan fick Erik rida lektion på Titan. Det är ett sätt för mig att få se Titan på avstånd och även se hur någon annan kan inverka på honom. Erik fick rida samlad skritt på volt och längs långsidorna och känna hur lite han kunde flytta Titans bogar med tyglarna. Erik sade efteråt att det var det bästa (och häftigaste tror jag 🙂 ) ridpasset han haft på Titan. 🙂 Det såg lätt och fint ut och Titan var lugn.

wpid-2014-09-30-08.52.49.jpg.jpeg

Igår satt jag för andra gången på Distinguido. Han är förvånansvärt lugn med det, men tycker nog det känns lite konstigt på ryggen. Han har en väldigt kort rygg och är ganska nätt, båldjupet är inte heller stort, han är knappast för stor till mig. Jag satt och viftade lite med armarna, rörde mig uppe på Disto för att han skulle vänja sig vid rörelser uppe på hans rygg. Han fick lite godis av mig där jag satt, så att han också skulle tycka att det var okej med mig där. Erik tog ett kort på oss, jag ser muppig ut som vanligt, både jag och Erik var fokuserade på Disto så kortet fick bli som det blev. 😉

2014-09-29 11.43.07-1

Erik ledde sedan runt Disto med mig på ryggen. Disto tog det med ro, blev lite fundersam ibland över den nya situationen. Han lyssnade också mycket på mig, tyckte jag det verkade som. När Erik stannade Disto gav jag Disto några godisar, han verkade ganska oberörd. 🙂 Efter några minuter hoppade jag av, fortfarande med Disto lugn och bekväm. 🙂

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.