En häst färre på gården

Vi har under en längre tid kämpat med Umerios kliande i man och svans, som vi trodde var svamp. Tyvärr fick vi till slut inse att hans problem var mycket större än vad vi själva först trodde. Efter konsultationer med lite olika människor insåg vi att det troligen rör sig om något eksem-artat, och det är något som vi till sinnet inte orkar med. Vi blev så ledsna när vi insåg hur det mest troligen låg till. 🙁 Vi har under många år kämpat med Titans känslighet för vad han kan äta och hur han mår, och en häst till att oroa sig över orkar vi inte med. 🙁 När vi blev varse om Umerios verkliga problem, kom vi därför överens med Christofer och Rebecca om att köpet skulle gå åter, och det var även så att Umerios uppfödare väldigt gärna ville ha hem honom igen. När vi nu åkte till Hällekis tog vi därför med oss Umerio dit och lämnade honom hos hans uppfödare, hon blev så lycklig av att återse honom. 🙂

Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig, men jag är övertygad om att Umerio kommer få det allra bäst hos sin uppfödare. 🙂 Här hemma kommer vi rå om Titan och Perla, Distinguido och Gibson. 🙂

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.