Snart är det december

Jag är nu inne i slutet av min tjänstledighet, och i december återgår jag till min anställning igen, det innebär att jag får betydligt mindre tid över för att göra annat.  Alla de år, den tid och de pengar jag har lagt ner på att utbilda mig och mina hästar i akademisk ridkonst har varit drivet av min egna önskan att ägna mig åt ridkonst. Idén om att undervisa fick jag inte förrän år 2010 under min praktik hos Bent, då han tyckte att jag borde det. Jag hade aldrig tidigare tänkt tanken att jag skulle kunna lära någon annan något…

Under den här tiden som jag har varit tjänstledig och fått prova på hur det är att bedriva företagsamhet genom att undervisa andra i akademisk ridkonst har jag fått en inblick i vad det innebär och vad som krävs av mig. Jag inser att jag måste ha hästar på en högre utbildningsnivå och så måste man nog vara bättre på att sälja in sig än vad jag är. 😉 Idag har jag inte rätt förutsättningar för att kunna expandera min verksamhet, så jag har bestämt mig för att istället dra ner på den, åtminstone tills vidare.

Avslutningsvis:
“There’s nothing so good for the inside of a man as the outside of a horse.”
Lord Palmerston

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.