Förevisning om akademisk ridkonst

I torsdags var jag och Distinguido och visade akademisk ridkonst från marken. Det här var andra gången som Disto var iväg själv hemifrån gården och han tog det väldigt bra. Resan dit höll han sig lugn i transporten och väl på plats skötte han sig fint. Han upptäckte sig själv i spegeln (kanske i tron om att det var en annan häst) och det väckte lite intresse hos honom, det får han dock bli van vid. 🙂

Det var riktigt kallt i torsdags så den tid vi höll på räckte gott, ca en timme pratade jag och visade på Disto de olika delarna i utbildningen från marken, som jag har gjort med honom. Efteråt kom folk fram och verkade vara väldigt positiva till vad vi visade, det var roligt med det gensvaret. 🙂 Jag blir alltid väldigt nervös av att stå i rampljuset och ju fler människor det är, ju värre tycker jag att det är. Jag blir så nervös att det liksom gärna låser sig i vad jag ska prata om, jag kan tappa bort tråden helt. Erik lyssnade dock på hela föreläsningen och han tyckte att jag höll ihop det bra, så jag får väl vara nöjd med insatsen. 🙂

2014-10-30 18.45.16

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.