Hästanläggning sökes

Erik och jag har diskuterat våra möjligheter på gården här där vi bor. För att göra den till den ridanläggning vi skulle vilja ha, krävs det mycket tid och pengar, vilket vi inte har. Vi tänkte därför försöka hitta något som bättre passar våra önskemål.

Finns det någon som vet någon hästanläggning att hyra eller hyra in sig på? Boende för två personer ska finnas, likväl som ridhus och möjlighet att hysa in gäster och deras hästar. Anläggningen ska ligga i södra eller mellersta Sverige. Helst omkring där vi bor nu, norra Östergötland med omnejd.

Kanske dyker det inte upp något, i så fall bor vi kvar, men anpassar oss efter förutsättningarna, vilket innebär att jag nog kommer att tänka om kring undervisningen. Jag vacklar fram och tillbaka, ibland vill jag lägga ner allt vad hästträning heter, sälja hästar, gård och allt och bara ha ett vanligt “Svenssonliv”… Å andra sidan, när jag undervisar, så blir jag oftast väldigt glad och engagerad i mina elever, och jag brinner så starkt för undervisningen då. Jag skulle bara önska att vi hade en bättre anläggning för att kunna ta emot folk och deras hästar, då skulle det vara lättare att hålla igång undervisningen hela året, istället för bara vår, sommar och tidig höst som det har varit.

Vi får se vad som händer, men har du något tips får du gärna höra av dig. Finner vi något som passar så kommer vi hyra ut vår nuvarande gård.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.