Nu återförsäljare för Brogaardens foder!

Efter att länge och väl ha undersökt fodermarknaden och vilka foder som passar våra, och även många kunders, hästar har vi kommit fram till att Brogaarden är det företag som har de produkter som passar bäst enligt våra önskemål. De har foder som oftast är anpassat för lättfödda hästar, känsliga för fång, Cushings, mm, foder utan en massa onödigt socker och stärkelse, och som har bättre mineralbalans. De ligger i framkant vad gäller kunskap om hästars behov.

brogaarden_1

D&H_Safe&Sound_1
Safe & Sound är en fiberrik foderblandning som har utvecklats för att täcka behovet hos hästar och ponnyer som riskerar att få fång. Den har ett lågt innehåll av energi och stärkelse och ett högt innehåll av fibrer.

cushcare_condition
CushCare Condition är speciellt utvecklat till hästar, som behöver hjälp att förbättra ämnesomsättningsregleringen.

Speedi - Beet består av mikroniserade (värmebehandlade) flingor från sockerbetor, där man har tagit bort sockret. Det är 95 % sockerfritt.
Speedi – Beet består av mikroniserade (värmebehandlade) flingor från sockerbetor, där man har tagit bort sockret. Det är 95 % sockerfritt.

Du som är kund till Erik har nu möjlighet att få fodret levererat direkt till ditt stall när Erik kommer, eller om han har vägarna förbi en annan dag. Dessutom går det även att komma hem till oss och köpa foder här. 🙂

Till en början kommer vi ha en mindre del av deras utbud hemma, det foder vi tror det finns störst efterfrågan av. Bl a Speedi-Beet, Safe & Sound, proteintillskott av olika varianter samt kurer mot t ex känsliga luftvägar och fång.

Om det är något särskilt foder du skulle vilja köpa av oss, här hemma, eller när Erik åker runt på sina jobb, kontakta oss så finns det möjlighet att vi kan ta med det i nästa beställning!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.