Träning med Distinguido lös på ridbanan

Igår när jag tränade med Distinguido kändes han väldigt positiv och nöjd, han var angelägen om att vara till lags så jag tyckte inte att det behövdes någon längre tids träning. Jag lät honom röra sig kanske max 20 varv totalt på volten, lite skritt, lite trav och lite galopp och en aning arbete i gångarterna. Innan vi skulle gå ut från ridbanan tänkte jag att jag kunde släpa fram pallen så att han kunde få gå upp på den.

Jag tog av grimman och longerlinan för att se om han kunde göra samma sak lös med mig som han kan göra när jag har honom i lina. Det gick så fint så! 😀 Jag älskar den här lilla hästen med sitt stora hjärta, han är den mest fantastiska hästen i världen! Mi Corazón..!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.