Ändring i hästflocken

Perla är sedan fredag förra veckan iväg på betäckning med Nordsvenska Brukshingsten Harpun 2045. Igår kväll fick vi ett sms om att hon nu var betäckt första gången, så förhoppningsvis är hon dräktig framöver. 🙂

Titan blev väldigt upprörd när Perla försvann, och vi har inte velat släppa ihop honom med vare sig Distinguido och Gibson, eller Galileo och Filosofo eftersom Titan kan vara rätt hårdhänt av sig och vi inte ville riskera skador om Perla nu bara blir borta en kort tid.

Idag fick dock Disto och Titan nosa på varandra över staketet och reaktionerna uteblev, så vi släppte därför ihop Titan med Disto och Gibson. Titan visade med bestämdhet sin position och lät sig inte köras med, så Disto och Gibson insåg snart vem det var som ledde styrkan av de tre. Titan är oftast en naturlig ledare i en flock, han är egensinnig och går sin egna väg, struntar ifall de andra följer med honom eller inte. Nu är det Titan som leder och de andra följer, och Titan är mycket bra på det viset att han är väldigt trygg i sig själv och inte tvekar. Han vet vad han vill, det är ett som är säkert, och det är bra när de andra inte riktigt vet vad de vill eller vad som gäller. Titan ger stabilitet i en flock. 🙂

11391273_10153033686283720_7160053177878233942_n

2 kommentarer

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.