Att rida på moln

Efter att jag kom hem från att ha varit veckoelev hos Bent i Danmark har jag haft väldigt mycket att göra på mitt kontorsjobb. Jag har inte haft ro och ork till att rida Distinguido en enda gång sedan jag kom hem, vilket är lite tråkigt med tanke på att jag ska rida för Manolo Mendez i helgen.

Idag fick jag dock äntligen tid till att sadla Disto igen, och jag måste säga att trots det långa uppehållet, och att han då vanligtvis brukar vara spänd, så var han helt underbar att rida. 🙂 Han var mjuk och fin och i traven kändes det som att vi flöt fram på moln. Han är fantastisk, min lilla häst. 🙂 

moln

Distinguido reagerar på minsta lilla hjälp jag gör, och visst är jag inte den skickligaste ryttaren som gått i ett par skor, men Disto är så fantastiskt förlåtande att han har överseende med mina misstag. Vid ett tillfälle gjorde jag väl uppenbarligen något konstigt med min högra underskänkel, och då stannade Disto och tittade på den, lite fundersamt som att han undrade vad jag egentligen ville med den.

Nu har vi några till träningspass på oss, innan vi far på kurs. Sedan får vi se vad Manolo har att säga och hjälpa oss med. 🙂

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.